Max5 Cup Racing Sponsoren 2021

Sponsor worden?

Jouw bedrijf ook promoten op alle auto's in de leukste cup van Nederland?

Neem vrijblijvend contact op via bestuur@max5racing.nl en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Interstate Tires

Voor de meeste coureurs behoeft de DNRT raceband geleverd en geproduceerd door Interstate geen introductie meer!

Track Tires is elke race aanwezig met hun servicetruck om alle rijders te voorzien van vers rubber!

Dutch National Racing Team

De Stichting DNRT heeft tot doel het organiseren van trainingen en wedstrijden met een lage financiële en emotionele drempel.

Dit alles onder het motto, ‘wij kunnen goed met elkaar door de bocht’.

MXVijf.nl

Als MX5 specialist is MXVijf.nl al enkele jaren actief in de Mazda MaX5 Cup in samenwerking met Van der Heijden Autosport en zal na het teamkampioenschap in 2019 & 2020 dit seizoen weer deelnemen met meerdere auto's.

Sinds 2019 is MXVijf.nl als trotse cupsponsor ook aanwezig tijdens alle racedagen met een circuitservice om waarnodig de cuprijders te voorzien van nieuwe onderdelen.

Dick D. van Rij, Kontaktlensspecialist

Al sinds 1991 is Dick D. van Rij uitsluitend gespecialiseerd in contactlenzen en inmiddels kunnen zij, van elk merk, elke soort lens leveren.

Een warm nest voor de consument die behoefte heeft aan kwalitatief goede lenzen en prettige service van een meedenkend team.

Garage Rekelhof

Garage Rekelhof is een full service garagebedrijf dat zich al 60 jaar specialiseerd in onderhoud en reparatie's van elk merk.

K&N Filters

K&N Engineering Inc. "fabrikant van de beste luchtfilters" is al sinds de start in 1969 de marktleider op het gebied van luchtfilter technologie.